Vorm B.V.

Bedrijfsgegevens
Vorm B.V.
Branche Bouw en ambachten
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Durf jij de concurrentie aan te gaan met 30 andere stagiaires per jaar? Jij bent niet onder de indruk van onze omzet van €550 miljoen in een jaar? Kennismaken met 350 nieuwe collega's vind jij gezellig? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?
VORM neemt ook haar verantwoording voor het opleiden van mensen in de ontwikkel- en bouwbrache. Daarom zijn we altijd op zoek naar stagiaires. Als stagiare kom je te werken in een team binnen de VORM bedrijven in een functie die aansluit bij jouw studie en wensen. Hierbij zal je een ondersteunende en meewerkende rol vervullen en, zoveel als mogelijk, als een volwaardig lid van het team meedraaien. Blink jij uit als stagiair in jouw vakgebieden dan zullen wij het niet nalaten om jou een passende functie aan te bieden na het afronden van jouw studie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij volgt momenteel een opleiding op HBO- of MBO-niveau, of je bent een BBL- en BOL-leerling. Je bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Je bent in staat om samen met een team te werken aan vernieuwing. Jij deelt met het team de laatste theorieen uit het vakgebied en onze collega's vullen dit aan met de nodige praktijkervaringen.

Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek kan op het hoofdkantoor zijn of op de bouwplaats van een specifiek project. Dit is afhankelijk van jouw studierichting en interesses.
Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte stagiair, dan mag je van ons verwachten dat we jou belonen met een vaste stagevergoeding per maand en dito arbeidsvoorwaarden. Je stagevergoeding is afhankelijk van het niveau van de opleiding. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Je kunt bij ons een enerverende stageperiode verwachten. Je wordt gezien als een volwaardig lid van het team en zal bij alle activiteiten betrokken worden. Deze stageperiode geeft je veel kennis en inzicht over hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Die kennis neem je weer mee in je verdere studie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Wil je een stageplek bij VORM?
VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Bedrijfspresentatie
Stages bij Vorm B.V.