Stage lopen bij iBOOD

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amsterdam

Over iBOOD

iBOOD is de eerste en grootste dagdealsite van Europa. Al meer dan tien jaar lang biedt iBOOD iedere dag een nieuw product van een A-merk aan tegen de allerbeste internetprijs.

Hoe het allemaal begon...

12 juli 2004, de Verenigde Staten van Amerika: Matt Rutledge, bedenker van het ‘one deal a day’-concept lanceert zijn WOOT.com. De lancering wordt hier in Nederland met grote belangstelling gevolgd door
Jöran Prinssen en Dennis Sanders, die vanaf het allereerste begin fan zijn van het concept. Al snel wordt het enthousiasme omgezet in daden: ‘dit moét naar Europa komen’. Op 18 maart 2005 is het zover: Jöran en Dennis claimen met succes het domein iBOOD.com, de afkorting voor Internet's Best Online Offer Daily.

Met het claimen van het domein stopt het succes niet: in 10 jaar tijd groeit iBOOD uit tot dé dagdealsite van Europa en inmiddels zijn we actief in zeven landen en hebben we de werelden van Electronics, Sports & Fashion, Home & Living en DIY veroverd.

Onze toegewijde community stemt ons liefst al tien keer op rij naar Website van het Jaar en met de komst van Media-Saturn als grootste aandeelhouder ligt een nog mooiere toekomst in het verschiet.

Stages bij iBOOD

7 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.