Stage lopen bij Jellow

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Naarden

Over Jellow

In 2013 zag Jellow het ‘levenslicht’. Vanuit een zolderkamer in Naarden-Vesting begonnen 3 founders aan een missie; de freelance markt op z’n kop zetten!

Het moet toch mogelijk zijn om opdrachtgevers en freelancers op een betere manier met elkaar in contact te laten komen, zonder dat hier intermediairs aan te pas komen…

Inmiddels is Jellow uitgegroeid tot een online netwerk met meer dan 30.000 freelancers en meer dan 1500 bedrijven. Samen bouwen zij aan 1 netwerk waardoor de intermediair buitenspel wordt gezet. Het bedrijf bestaat niet meer uit 3 personen, maar is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 30 enthousiastelingen die elke dag vanuit Groningen, Naarden en Mechelen (BE) hun uiterste best doen om de freelance markt mooier en beter te maken.

Momenteel is Jellow het snelst groeiende freelance netwerk van Nederland en België en komen we steeds dichter bij ons ultieme doel; Hét nummer 1 freelance platform worden in de BeNeLux

Door deze extreme groei zijn wij op zoek naar een aantal key-players die samen met ons de volgende stappen willen zetten en mee willen bouwen aan het verder professionaliseren van het team, dienstverlening en product.

Inmiddels zijn ruim 30 Jellowers in Nederland en België het verschil aan het maken, dit zal de aankomende jaren nog sterk gaan groeien. Als Jellower ben je onderdeel van dit fanatieke team, maar ben je wel je eigen aanvoerder. Wil jij samen met ons de freelancemarkt eens even goed op z’n kop zetten?

Stages bij Jellow

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.