Stage lopen bij Brownys Productions B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Stad Amsterdam

Over Brownys Productions B.V.

BROWNYS PRODUCTIONS

Bedrijfsfeesten, incentives en privé-party’s
U heeft van ons gehoord. Dat kan ook bijna niet anders: Brownys Productions organiseert spraakmakende bedrijfsfeesten, incentives of privé-party’s.

Evenementen waar over gesproken wordt door uw relaties, uw medewerkers, klanten en gasten. U bent niet bij ons terecht gekomen omdat uw wilt bowlen en steengrillen. Nee, zeker niet. U wilt iets bijzonders.
Een evenement dat bij u past. Dat u al helemaal heeft uitgedacht of waarvan u slechts een vaag omlijnde droom heeft. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dromen verwezenlijken, betrouwbaar en creatief
Natuurlijk zijn wij betrouwbaar en creatief, zetten wij events neer die ‘anders’ zijn en doen we dat met enthousiasme en durf. Uiteraard. Maar de kern is dat wij uw dromen verwezenlijken.

Door onze jarenlange ervaring met klanten zoals Funda, LeasePlan, Nike en Tony's Chocolonely zijn we trendzetters op het gebied van locaties, styling, muziek, catering, live-acts en onalledaagse activiteiten. Het is een droombaan waar ons hele team zich dagelijks voor de volle honderd procent voor inzet. En daar praten mensen over. Begrijpelijk.

Stages bij Brownys Productions B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.