Beauty Service

Bedrijfsgegevens
Beauty Service
Branche Cosmetica / Persoonlijke verzorging
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Best, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Beauty Service is distributeur in de Benelux van de cosmeticamerken Sans Soucis, Biodroga, CND, Epilfree, Thalgo, Mary Cohr en Make up Factory. De producten vinden hun weg naar de consument via de parfumerie/drogisterij, schoonheidssalons en wellness-/spa centra. We werken met zorg voor de producten, passie voor het vak en aandacht voor onze klanten.

OVER MAKE UP FACTORY
Make up Factory is professionele make-up met een strak design, niet alleen voor visagisten maar voor alle consumenten, op zoek naar high end texturen met een toegankelijke prijs. Een veelgehoorde reactie luidt: ‘de M•A•C bij de drogist’. Dit innovatieve merk biedt een premium en breed aanbod aan texturen en kleuren, populair bij een groot publiek.

Naast het professionele karakter biedt Make up Factory de hoogst mogelijke kwaliteitseisen met make-up die veilig te gebruiken is: het volledige assortiment is vrij van PFAS en microplastic deeltjes en omvat grotendeels producten zonder parabenen, parfum, minerale oliën en/of dierlijke ingrediënten (vegan producten). Alle producten zijn getest op huidtolerantie en dermatologisch goedgekeurd, wat Make up Factory uniek maakt.

Bedrijfspresentatie
Stages bij Beauty Service