Huren.nl B.V.

Bedrijfsgegevens
Huren.nl B.V.
Branche Marketing, reclame & communicatie
Locatie Utrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf. Het is onze missie om de huurmarkt transparant en inzichtelijk te maken, zodat de huurder makkelijk en snel de juiste verhuurder kan vinden. We hebben megagrote ambities. Die ook over de landsgrenzen heen gaan. In onze stoutste dromen huurt uiteindelijk de hele wereld via ons!

Wij helpen huurders met het vinden van de juiste verhuurder. Alles is te huur: van aggregaat tot zeiljacht en van alutent tot bestelbus. Daarbij komt dat veel verschillende verhuurders dit soort producten aanbieden tegen verschillende voorwaarden. Vergelijken kan dus besparen.

Wij geloven in een lean manier van werken, waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde voor de klant. Dit begint bij een organisatiestructuur die dit ook faciliteert voor het team en voor jou.

Wij hechten veel waarde aan een fijne werksfeer en leuke collega's. Zo doen wij er alles aan om de team building, humor en gezelligheid erin te houden:

Wij verzorgen elke dag een gezamenlijk lunch met o.a. salades
Elke vrijdagmiddag doen we een kleine borrel vanaf 16 uur
Iedere maand gaan we een keer sporten met elkaar. Niet verplicht overigens :)
Aan het eind van het kwartaal organiseren we een leuke teamactiviteit met diner in de stad. Vaak gaat dit door tot in de late uurtjes

Bedrijfspresentatie