Ballorig BV

Bedrijfsgegevens
Ballorig BV
Branche Entertainment / Events
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Duivendrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Your input matters!! Geen radartje, geen plekje achter de geraniums, geen koffie en kopieertaken, maar echt meehelpen aan succes! Meerdere stagiaires zijn uiteindelijk na hun studie bij ons aan de slag gegaan.

Waar dan? Bij ons, bij Ballorig hoofdkantoor! Wat doen we?

Ballorig is al 25 jaar hét leukste indoor speelparadijs van Nederland, België en Duitsland. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in meer dan 50 unieke vestigingen terecht voor het allerleukste dagje uit. Bij Ballorig kunnen kinderen zelf spelen in een veilige, verantwoorde omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes. Ook is Ballorig ideaal voor het vieren van kinderfeestjes. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van kinderen. Terwijl de gasten genieten van een kopje koffie, bijkletsen met vrienden of gebruik maken van de gratis Wifi, hebben ze altijd zicht op de spelende kinderen. Omdat Ballorig speciaal voor kinderen is, betalen ouders en begeleiders geen entree.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en is goed bereikbaar per auto (naast de snelweg) en met OV (op loopafstand van metrostation Van der Madeweg).

Bedrijfspresentatie