Stage lopen bij van der Kooy Vastgoed BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Makelaardij / vastgoed
Locatie Zoetermeer, Nederland

Over van der Kooy Vastgoed BV

Van der Kooy Vastgoed onderneemt in vastgoed. We investeren in en ontwikkelen commercieel vastgoed en woningen. Alleen op de juiste locatie en samen met eindgebruikers, want ontwikkelen is vooruitzien.

Actief in de Randstad realiseren we jaarlijks een groei van 10-15%, ook in de achterliggende jaren, door kansen te zien en te benutten. De beleggingsportefeuille is solide en vertoont weinig leegstand. We denken mee met onze klanten en spelen flexibel in op de markt van nu. Bij het ontwikkelen van commercieel vastgoed en woningen hanteren we dezelfde principes: Betrouwbaarheid, kwaliteit, afspraak is afspraak.

Van der Kooy Vastgoed staat voor:
- Een jong team van professionals
- Korte lijnen en snelle besluitvorming
- Lange termijn relaties en een hoge huurdersloyaliteit
- Waardebehoud, service en flexibiliteit
- Visie

Bij een nieuwe investering of ontwikkelen vragen wij ons eerst af of we er zelf gehuisvest zouden willen zijn. Door een combinatie van ondernemerschap, lef en een persoonlijke aanpak, ontwikkelden in enkele tientallen jaren een representatieve portefeuille.

Onze portefeuille bevat een 100-tal eenheden en wij zijn klaar voor een verdere gezonde groei. Goede contacten met lokale overheden, leveranciers, makelaars en de huurders is essentieel. Zij kunnen rekenen op onze betrokkenheid, deskundigheid en inlevingsvermogen.

Stages bij van der Kooy Vastgoed BV

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.