van der Kooy Vastgoed BV

Bedrijfsgegevens
van der Kooy Vastgoed BV
Branche Makelaardij / vastgoed
Locatie Zoetermeer, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Van der Kooy Vastgoed onderneemt in vastgoed. We investeren in en ontwikkelen commercieel vastgoed en woningen. Alleen op de juiste locatie en samen met eindgebruikers, want ontwikkelen is vooruitzien.

Actief in de Randstad realiseren we jaarlijks een groei van 10-15%, ook in de achterliggende jaren, door kansen te zien en te benutten. De beleggingsportefeuille is solide en vertoont weinig leegstand. We denken mee met onze klanten en spelen flexibel in op de markt van nu. Bij het ontwikkelen van commercieel vastgoed en woningen hanteren we dezelfde principes: Betrouwbaarheid, kwaliteit, afspraak is afspraak.

Van der Kooy Vastgoed staat voor:
- Een jong team van professionals
- Korte lijnen en snelle besluitvorming
- Lange termijn relaties en een hoge huurdersloyaliteit
- Waardebehoud, service en flexibiliteit
- Visie

Bij een nieuwe investering of ontwikkelen vragen wij ons eerst af of we er zelf gehuisvest zouden willen zijn. Door een combinatie van ondernemerschap, lef en een persoonlijke aanpak, ontwikkelden in enkele tientallen jaren een representatieve portefeuille.

Onze portefeuille bevat een 100-tal eenheden en wij zijn klaar voor een verdere gezonde groei. Goede contacten met lokale overheden, leveranciers, makelaars en de huurders is essentieel. Zij kunnen rekenen op onze betrokkenheid, deskundigheid en inlevingsvermogen.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij van der Kooy Vastgoed BV