Xafax

Bedrijfsgegevens
Xafax
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Alkmaar, Nederland
Bedrijfsomschrijving

De Xafax Group kenmerkt zich als familiebedrijf wat bijna 40 jaar geleden zijn oorsprong kent. “Pa” Vet heeft de basis gelegd voor Xafax en de broers Vet hebben het verder uitgebreid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is. De Xafax Group bestaat uit totaal 60 medewerkers en een aantal bedrijven, te weten: Xafax Nederland, Xafax België en Xafax ICT.

Xafax Nederland en België zijn toonaangevende leveranciers van cashless betaalsystemen en IT-oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, verkopen en beheren van innovatieve producten en diensten op het gebied van cashless en contactloos betalen. Het doel hierbij is betalen eenvoudig, veilig en slim te maken.

Xafax ICT is een ICT bedrijf (12 personen)
wij een goede basis in het MKB en de ambitie om daar een gerenommeerde dienstverlener te worden. Dit biedt mooie ontwikkel- en groeikansen in een informele en persoonlijke sfeer. De focus ligt voornamelijk op (hybride) Cloud-oplossingen zoals de ‘Modern Workplace' en Office 365 implementaties, ook on-premises oplossingen zijn veelal ook nog bij ons in beheer.

Wij zoeken een stagiair die ons team komt versterken. Heb je affiniteit met (online) marketing, ben je creatief en ben je leergierig? Dan is een afwisselende stage bij Xafax echt een mooie kans!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.