Stage lopen bij Kooij Workforce BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Metaalindustrie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Aalsmeer

Over Kooij Workforce BV

JacKooij is de specialist op gebied van staal- en metaalconstructies voor winkelinrichtingen en displays voor de Europese retailmarkt. Met een modern machinepark en een eigen ontwerp- en designafdeling bieden we totaaloplossingen voor winkelinrichtingen die van de klantreis een beleving maken.
Al meer dan 70 jaar een familiebedrijf met een hecht team van professionals die zich elke dag weer inzetten voor creatieve, kwalitatieve en duurzame producten. Bij JacKooij combineren we onze creativiteit, vakmanschap en commerciële expertise om van concept tot product de beste kwaliteit te leveren. Wij leveren geen producten, maar klantervaringen op maat.
Bij JacKooij werken we met een hecht team van ongeveer 50 mensen. Onze medewerkers zijn multidisciplinair opgeleid en overal inzetbaar. Een gemotiveerde ploeg met veel ervaring die in staat zijn ontwikkelingen bij te houden en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons is willen belangrijker dan kunnen. Want wie wil, die kunnen wij wat leren.

Stages bij Kooij Workforce BV

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.