WT interactive

Bedrijfsgegevens
WT interactive
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Bij WT interactive helpen we merken om een brug te slaan tussen klant en merk door concepten en producten te bieden die het verhaal interactief en audiovisueel aantrekkelijk presenteren.

Onze expertise op het gebied van interactive concepting, intuïtief interface design, animated content en het vermogen tot daadwerkelijke implementatie gelden als fundering voor onze
propositie.

Ons portfolio bestaat uit een scala van maatwerk concepten tot scherp geprijsde interactieve turn-key producten voor markten binnen de ‘bricks’ omgeving.

We onderscheiden ons door de klant onderdeel te maken van, of zelfs de regie te geven in de presentatie. Deze interactie zorgt ervoor dat de klant direct toegang heeft tot onderdelen van het verhaal op het moment dat het voor de klant relevant is. Dit leidt tot daadwerkelijke engagement en een positieve klantervaring.

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS:

Sligro Food Group, Booking.com, Moët Hennessy, Capgemini, IKEA, Ministerie van Buitenlandse zaken, Sanofi Genzyme, Novartis, Jacob Douwe Egberts Master Blenders, PwC, WakaWaka, Otentic Perfumes, en meer...

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.