Stage lopen bij Meetingselect B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Horeca en toerisme en reizen
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Naarden

Over Meetingselect B.V.

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt het grootste meeting distributiesysteem en online meeting booking tool met meer dan 450.000 vergaderruimtes wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals
kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten en maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven.

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based
technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten.
Naast de online tool, biedt Meetingselect persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Stages bij Meetingselect B.V.

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.