Interning at Meetingselect B.V.

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Horeca en toerisme en reizen
Company size Small (10-49)
City Naarden

About Meetingselect B.V.

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt het grootste meeting distributiesysteem en online meeting booking tool met meer dan 450.000 vergaderruimtes wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals
kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten en maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven.

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based
technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten.
Naast de online tool, biedt Meetingselect persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Internships at Meetingselect B.V.

Subscribe or sign in to view the available internships.