Interning at RTM Business

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Marketing, reclame & communicatie
City Rotterdam

About RTM Business

RTM Business verhoogt het online resultaat van haar klanten door de juiste keuzes te maken wat en hoe te doen op internet en bouwt en beheert daarbij complete webapplicaties en backoffices voor klanten. Wij werken graag doelgericht en zorgen ervoor dat het helder is wat haalbaar en binnen de mogelijkheden en middelen kan.

Wij zorgen ervoor dat doelen gesteld en gehaald worden. Dit doen we door aan de voorkant te zorgen dat de juiste bezoekers uw website vinden in Google, dat ze doorklikken omdat dat wat ze zien hen aanspreekt. En als ze dan op de website komen zorgen we dat ze daar doen wat ze moeten doen namelijk klant worden in welke vorm dan ook.

Het verschil in omzetstijging tussen 1% en 5% conversie is geen 4 % is, maar 400%. Daar is specialisme voor nodig. Voor iedere ondernemer met een website zijn er kansen op groei.

Optimalisatie en het beheer en onderhoud van de website zorgen ervoor dat deze gaat bijdragen aan je succes! Optimalisatie van inhoud, techniek en de business zijn onze specialismen. Met onze kennis en ervaring van alle factoren die een rol spelen bij het realiseren van een goede website maken wij het verschil tussen net niet en echt wel!

Website optimaliseren bevat een vast (project) stuk en daarna volgt een minstens zo belangrijk traject van beheer en onderhoud. Feitelijk is het optimaliseren een continue proces van proberen en verbeteren, waarin de klant zelf ook een belangrijke rol speelt.

Internships at RTM Business

Subscribe or sign in to view the available internships.