Salveo Pharma b.v.

Bedrijfsgegevens
Salveo Pharma b.v.
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Eindhoven, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Salveo Pharma is een jonge, dynamische, creatieve organisatie, met de focus op de markt en consumentenbehoefte.

Met een team van gemotiveerde en creatieve medewerkers is Salveo Pharma verantwoordelijk voor de productontwikkeling, sales, marketing en distributie van bekende merken als Trachitol®, isla® keelpastilles, Prospan®, Nisita® neuszalf en Oscillococcinum®.

We zijn gevestigd in Bouncespace in Eindhoven; ‘the office re-invented’. Het is een rebels, creatief en community gebaseerde plek waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest zijn. Centraal gelegen, dicht bij het centrum en het CS. Een inspirerende plek waar we energie van krijgen en aan geven.

Wij kennen als geen ander de Nederlandse en Belgische OTC-markt en leveren dagelijks aan drogisterijen, gezondheidswinkels, apotheken, farmaceutische groothandels, retail- en supermarkt organisaties.

Ondersteund door een professioneel marketing-team dat ervaring heeft met moderne marketingtechnieken op gebied van design, TV (spot, non-spot), radio, print, online, PR, social media, blogging, mobile marketing en KoL-management.

Waar staat Salveo Pharma voor:
Expertise
Markt-georiënteerd
Lef
Creatief
Volhardend
Overtuigend

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.