Interning at Zaken Expert

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Zakelijke dienstverlening
City Rotterdam

About Zaken Expert

Zaken Expert houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met projecten op het gebied van stedelijke economie en ondernemerschap. Als we het hebben over stedelijke economie dan kunt u denken aan; transformatie van winkelgebieden, bedrijventerreinen en maatschappelijk vastgoed. U kunt ook denken aan brancheringsmanagement om sturing te geven om branchering en oplossingen te bieden voor leegstaande panden.

Maar er is nog meer. We werken ook aan KVO projecten (Keurmerk Veilig Ondernemen) om de veiligheid structureel op te lossen in een winkelgebied of een ondernemersfonds, waarbij de ondernemers met z'n alle investeren in het fonds voor een aantal jaar om allerlei activiteiten te organiseren in hun eigen gebied. Maar wij voeren ook economische onderzoeken uit en we schrijven branchering visies voor winkelgebieden bijvoorbeeld. Als we het hebben over ondernemerschap dan kunt u denken aan het coachen van ondernemers van idee tot bedrijf en in de groeifase. Dat doen we voor honderden ondernemers per jaar, maar we verzorgen ook masterclasses, workshops en cursussen op het gebied van ondernemerschap. Wij worden ingeschakeld door gemeenten, maar we voeren ook opdrachten uit voor corporaties, rijksoverheid, ontwikkelaars en vastgoedpartijen.

Zaken Expert staat vooral voor een mentaliteit. Een mentaliteit van doorbraken realiseren en verwachtingen overtreffen van onze klanten. Als het linksom niet kan dan doen we het rechtsom, desnoods vliegen we eroverheen of graven we eronder of boren we door de muren heen. We zetten alles aan het werk om de gewenste resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Internships at Zaken Expert

Subscribe or sign in to view the available internships.