StartDock

Bedrijfsgegevens
StartDock
Branche Facilitaire dienstverlening
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn StartDock, een Coworking Space in hartje Amsterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (StartDock-huurder) buiten de deur houden, is StartDock de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien. Wij zijn op zoek naar een stagiair, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Bij StartDock willen we dat onze start-ups natuurlijk groeien door veel samen te denken en te werken. StartDock zit vol met enthousiaste ondernemers die bereid zijn op hun kennis, gedachtes, middelen en netwerk te delen. Ook organiseren wij workshops, pitches en brainstormsessies om de ondernemers te steunen. Door dit alles krijg je een hele fijne werksfeer voor ondernemers.

Wil jij stage lopen in de ideale start-up omgeving, in aanraking komen met ondernemerschap, op de mooiste locatie in Amsterdam? Meld je aan om bij ons stage te komen lopen!

Bedrijfspresentatie
Stages bij StartDock