Stage lopen bij Touch Incentive Marketing

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Barendrecht

Over Touch Incentive Marketing

Touch Incentive Marketing ontwikkelt en voert incentive- en loyaliteitsprogramma's uit die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren.
Met meer dan 20 jaar ervaring is Touch Incentive Marketing een autoriteit op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van loyaliteitsprogramma’s, high perceived value promoties, incentive marketing en ticketing. Touch bedient hierbij zowel BtoB, BtoC als BtoE doelgroepen.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren. Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Daarom neemt Touch niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Stages bij Touch Incentive Marketing

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.