Stage lopen bij Touch Incentive Marketing

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Rotterdam, Nederland

Over Touch Incentive Marketing

Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch Incentive succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan jouw organisatie met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij jouw doelstellingen past.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren.

Het doel van Touch Incentive is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Touch neemt niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch Incentive zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Stages bij Touch Incentive Marketing

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.