Interning at Touch Incentive Marketing

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Marketing, reclame & communicatie
Company size Medium (50-249)
City Barendrecht

About Touch Incentive Marketing

Touch Incentive ontwikkeld en voert incentive- en loyaliteitsprogramma's uit die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren.
Met meer dan 20 jaar ervaring is Touch Incentive een autoriteit op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van loyaliteitsprogramma’s, high perceived value promoties, incentive marketing en ticketing. Touch bedient hierbij zowel BtoB, BtoC als BtoE doelgroepen.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren. Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Daarom neemt Touch niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Internships at Touch Incentive Marketing

Subscribe or sign in to view the available internships.