Clifton Finance

Bedrijfsgegevens
Clifton Finance
Branche Financiën, administratie & accounting
Locatie Naarden, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (Bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname transacties?

Bij Clifton Finance zoeken wij versterking van ons team voor 2 à 3 dagen vanaf januari 2023. Je werkt concreet op een aantal opdrachten en ondersteunt bij de opzet van de praktijk. Je hebt extern contact indien nodig. Vereiste interesse en kennis op het vlak van Corporate Finance is essentieel. Een zeer grote behendigheid met Powerpoint, Wordpress, Pages en Excel is een must. Wij werken in een Apple omgeving.

Clifton Finance is een echte gespecialiseerde boutique die zich richt op de DGA's en familieondernemingen. Wij werken informeel en vernieuwend. Wil je onderdeel zijn van dit team stuur dan je CV op naar welkom@cliftonfinance.com. Wij werken vanuit Naarden Vesting dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Clifton Finance staat voor een vernieuwende aanpak zowel bij fusie- en overname advies als voor advies aan familiebedrijven. Klanten kunnen gebruik maken van de kennis en expertise die in 30 jaar is opgebouwd. Wij hebben een klein ervaren team en werken waar dat nodig is met specialisten uit ons netwerk die elkaar met weinig woorden verstaan. Clifton Finance staat voor een efficiëntere aanpak door gebruik te maken van nieuwe (digitale) technieken die tijd besparen en ondersteunen in de communicatie en in het proces.

Bedrijfspresentatie
Stages bij Clifton Finance