Stage lopen bij Ricardo van Rhijn Foundation

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Locatie Leiderdorp, Nederland

Over Ricardo van Rhijn Foundation

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen de Ricardo van Rhijn Foundation? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou om je talenten te ontwikkelen en een positieve impact te maken.
Bij de Ricardo van Rhijn Foundation bieden wij stagiaires de kans om betrokken te zijn bij een breed scala aan activiteiten, evenementen en toernooien. Onze foundation richt zich met name op scholen, waarbij we ondersteuning bieden bij administratieve taken, het ondersteunen in de klassen, het oppakken van pedagogische hulpvragen, het ondersteunen bij de marketing, het aanbieden van sportactiviteiten, het organiseren van tussenschoolse opvang en het aanbieden van naschoolse activiteiten.
Bovendien krijg je de mogelijkheid om onderzoek te doen naar eventuele vraagstukken.
Als stagiair werk je in een dynamisch team, bestaande uit studenten met verschillende opleidingsachtergronden. Of je nu als individu of als onderdeel van een team werkt, je krijgt de kans om diverse taken op te pakken en je vaardigheden te ontwikkelen. Binnen de foundation bieden we verschillende trainingen aan, zodat je snel leert hoe je effectief kunt omgaan met verschillende doelgroepen en vaardigheden ontwikkelt op het gebied van conflicthantering.
Tijdens je stage bij de Ricardo van Rhijn Foundation krijg je de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en een verschil te maken in het leven van kinderen. Je wordt betrokken bij inspirerende projecten en draagt bij aan het creƫren van een positieve leeromgeving.
Wij geloven in de kracht van teamwork, persoonlijke groei en het stimuleren van talent. Bij de Ricardo van Rhijn Foundation bieden we jou de mogelijkheid om je passie te volgen, je vaardigheden te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze missie.
Ben jij klaar om je stage-avontuur te beginnen? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van kinderen, terwijl jij jezelf verder ontwikkelt in een inspirerende en dynamische omgeving.
Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord bij de Ricardo van Rhijn Foundation en laat je talenten bloeien tijdens een uitdagende en waardevolle stage-ervaring. We kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen!

Stages bij Ricardo van Rhijn Foundation

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.