Interning at Yoast

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Zakelijke dienstverlening
Company size Medium (50-249)
City Wijchen

About Yoast

Yoast is een snelgroeiend bedrijf vol internet enthousiastelingen. We zijn een startup met een goede internationale reputatie op het gebied van SEO en website-optimalisatie.
Meerdere keren per week publiceren we gratis blogs over SEO en web development op onze blogs. We organiseren MeetUps en spreken op conferenties. Bij Yoast zijn we erg community-minded en hebben we Open Source hoog in het vaandel staan. We ontwikkelen gratis en betaalde plugins voor WordPress en Drupal en zijn altijd op zoek naar nieuwe terreinen om ons op te ontwikkelen.

Ons bedrijf is constant in ontwikkeling, en we creëren veel nieuwe producten. Naast software verkopen we eBooks, online (SEO-)cursussen en SEO-consulten. We richten ons op de wereldwijde markt, met een focus op de VS. De ontwikkeling van deze producten gebeurt voor het overgrote deel intern, en is een echte team-effort. Ons team bestaat uit schrijvers, marketeers, developers en onderzoekers. Samen bouwen we aan nieuwe, innovatieve SEO-producten!

Als je bij ons stage wil lopen, stuur dan je CV en motivatie via het onderstaande formulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar jobs [at] yoast.com.

Internships at Yoast

Subscribe or sign in to view the available internships.