Stage lopen bij VIA VAI Shoes

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Kaatsheuvel

Over VIA VAI Shoes

De oprichter van VIA VAI Shoes, Ruud Pessers, heeft altijd al een liefde voor Italië, Italiaans design en schoenen gehad. Na een aantal jaren in Italië te hebben gewoond en voor een schoenenmerk te hebben gewerkt, besloot hij zelf de stoute schoenen aan te trekken en zijn kennis en expertise te gebruiken om een eigen merk te ontwikkelen. In 1992 kwam zijn droom uit en was het merk VIA VAI Shoes een feit. Eerst vanuit huis en inmiddels met een team van bijna 20 mensen, werkt Ruud verder aan zijn droom. Door de jaren heen is VIA VAI Shoes uitgegroeid tot een merk dat bij veel vrouwen in de garderobe te vinden is. Ondertussen is VIA VAI Shoes verkrijgbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken, en wordt ons merk op bijna 600 verkooppunten verkocht.

WE ♥ SHOES!
Bij VIA VAI Shoes werken we elke dag met liefde, passie en plezier om voor jou classy schoenen te maken. Kennis, fun, expertise, perfectie en toewijding komen samen op het hoofdkantoor van VIA VAI Shoes in Kaatsheuvel.

Met een team vol dromers, denkers, vakfanaten, avonturiers, modeliefhebbers en levensgenieters proberen wij jou het VIA VAI - WE ♥ Shoes-gevoel te geven. Samen vormen we een gedreven en ervaren team dat elkaar perfect aanvult.

DE COLLECTIE
De liefde voor Italiaans design, de drive om schoenen te maken, het combineren van de laatste trends en het vertalen van onze eigen signatuur in een design zorgen ieder seizoen weer voor een unieke en tegelijkertijd herkenbare collectie.

Alle materialen komen uit Italië, zijn van de hoogste kwaliteit en worden door ons eigen team geselecteerd. De collectie omvat een ruim assortiment schoenen: pumps, sneakers, sandalen, espadrilles, korte laarzen, hoge laarzen, tassen, accessoires, etc. Voor ieder moment van de dag hebben wij een schoen waarmee je een statement maakt!

Stages bij VIA VAI Shoes

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.