Stage lopen bij Gimeg Nederland B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Utrecht, Nederland

Over Gimeg Nederland B.V.

Gimeg is een toonaangevende full service onderneming actief in de kampeer-, recreatie-, outdoor- en interieurmarkt. Met een modern 12.000m2 magazijn bevoorraden wij dagelijks vele afnemers in binnen- en buitenland. Van lokale campingwinkels tot grote retailerformules. De organisatie onderscheidt zich door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals o.a. Thule, Truma, Thetford en Milenco. Daarnaast versterkt Gimeg haar positie in de markt door het uitbouwen van haar eigen merken.

Met de merken Mestic, Travellife en Gimeg opereren wij met onze eigen product- en conceptvisie op de kampeer, outdoor en recreatiemarkt. Livn is het merk wat voornamelijk bij de DIY retailformules wordt verkocht en Cosi is gericht op de tuincentra en speciaalzaken in zowel de BeNeLux als ver daarbuiten.

We zijn dagelijks bezig met de vraag hoe we onze producten zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten. Van het ontwerpen van nieuwe producten tot het bedenken van winkelconcepten en het ontwikkelen van onze website; we zitten nooit stil. Hoewel we hard werken, is er altijd tijd voor een praatje of een lolletje tussendoor en op vrijdagmiddag genieten we van een drankje of een potje darten in onze kantine.

Bij Gimeg zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland met daarnaast ook een vestiging in Denemarken. In het najaar van 2022 heeft Gimeg Nederland zich gevestigd op een nieuwe locatie in Utrecht. Met dit gloednieuwe magazijn, kantoor en showrooms zijn we klaar voor de toekomst.

Behalve een unieke werkplek met een goede sfeer bieden we jou genoeg tijd om aan je stageverslagen te werken en natuurlijk een prima vergoeding voor je harde werk. Na het voltooien van je stage ga je naar huis met een bak aan ervaring!

Stages bij Gimeg Nederland B.V.

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.