Interning at the nature of dance

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Cultuur en Kunst
City Rotterdam

About the nature of dance

OPENINGSDANS ® is de nummer 1 in Nederland op het gebied van openingsdans voorbereiding. Sinds we in 2007 begonnen in Rotterdam hebben we meer dan 1.000 bruidsparen begeleid.

Waar bevinden onze vestigingen zich?
We hebben op het moment 2 vestigingen 1 in Rotterdam en 1 in Utrecht.

Stagelopen bij OPENINGSDANS®

Waarom stage lopen bij OPENINGSDANS®?
Zoek je een stage voor Marketing en Communicatie? Overweeg dan om stage te lopen bij erkend leerbedrijf OPENINGSDANS®! Sinds 2007 is OPENINGSDANS® een begrip in Nederland. Je kunt hier uitstekend je studie afsluiten met een enerverende stage. Je kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen of je oriënteren om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Stuur je CV en motivatiebrief naar [hr@thenatureofdance.nl](mailto:hr@thenatureofdance.nl)
Ook indien je vragen hebt over stagelopen kun je via dit e-mailadres contact met ons opnemen.

Wat maakt stage lopen bij OPENINGSDANS® aantrekkelijk?
Hoewel je misschien stage loopt voor je studie, heb je bij OPENINGSDANS® altijd het gevoel dat het een feest is. Dat maakt je stage ongetwijfeld aantrekkelijk. Bovendien doe je hier veel werkervaring op en leer je om zelfstandig te werken en stressbestendig te worden. We bieden een breed scala aan verschillende taken, waarin je zelf mag meebeslissen over welke onderdelen je op je gaat nemen.
Met een cultuur die is opgezet om de ontwikkeling van onze mensen te stimuleren behaal je hier gegarandeerd het maximale leereffect wat haalbaar voor je is. Daarnaast wordt het voor jou een stuk eenvoudiger om een eventuele baan in de toekomst te vinden. Dat je bij OPENINGSDANS® stage hebt gelopen, staat natuurlijk altijd goed op je CV!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [hr@thenatureofdance.nl](mailto:hr@thenatureofdance.nl)

Internships at the nature of dance

Subscribe or sign in to view the available internships.