Interning at Offerte.nl

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Zakelijke dienstverlening
Company size Small (10-49)
City Amsterdam

About Offerte.nl

Offerte.nl is de gebruiksvriendelijkste hulp voor elke offerte bij jou in de regio. Ben je op zoek naar een offerte voor zonnepanelen, isolatie, een boekhouder, een webdesigner, een mediator of een laadpaal? Dat maken wij gemakkelijk! Wij zijn actief in een breed scala aan sectoren: duurzaam wonen, (ver)bouwen, verhuis & transport en zakelijke dienstverlening. Wij koppelen iedereen die op zoek is naar een offerte aan een passende uitvoerder!

We werken sinds twee maanden met een nieuwe bedrijfssctructuur: de celstructuur. Dit betekend dat er binnen ons bedrijf twee afzonderlijke afdelingen zijn, twee cellen, die afzonderlijk opereren en het gehele bedrijfsproces doorlopen voor hun eigen toegewezen verticals. Dit zorgt voor een dynamische sfeer en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij als stagiair zal een onderdeel gaan uitmaken van een van deze cellen en bijdragen aan het reilen en zeilen binnen deze cel om de targets te halen en jullie eigen klanten tevreden te houden!

We werken met +/- 20 man in een prachtig kantoor in het hartje van onze hoofdstad. Op vrijdagen drinken we vaak een drankje en er worden geregeld uitjes georganiseerd zoals boottochtjes of de Dam tot Dam loop. Kom je er ook gezellig bij? We gaan door het dak!

Internships at Offerte.nl

Subscribe or sign in to view the available internships.