Stage lopen bij TW Residential.nl

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Locatie Loenen aan de Vecht, Nederland

Over TW Residential.nl

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management (TW REIM), TW Residential en TW Office Advisors. De partners in TW Real Estate onderscheiden zich als specialistische en onafhankelijke teams van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële en residentiele vastgoed.

TW REIM adviseert private en institutionele vastgoedbeleggers bij het herstructureren van hun portefeuille en/of vastgoed organisatie, ter optimalisatie van hun directe exploitatierendementen. TW Residential richt zich op het investment management en asset management van woningbeleggingen. TW Office Advisors adviseert en begeleidt (eind)gebruikers van kantoren en bedrijfsruimten bij het invullen van hun huisvestingsvraagstuk en het aangaan en optimaliseren van gebruiksovereenkomsten.

Met deze drie op zichzelf staande disciplines die zowel intern als extern een geheel vormen, biedt TW Real Estate een zeer hoogwaardige advisering aan zowel beleggers in- als aan gebruikers van vastgoed.

Aanleiding vacature
De activiteiten van TW Real Estate groeien aanzienlijk. TW Residential is sinds 2017 één van de 10 grootste adviseurs op gebied van woningbeleggingen (gemeten naar transactievolume) in Nederland. Mede ten behoeve van de implementatie van nieuwe vastgoedportefeuilles en ter ondersteuning bij de bestaande assetmanagementactiviteiten is er een vacature voor stagiair.

Stage
De stagiair wordt ter ondersteuning betrokken bij alle aspecten van vastgoedverwerving en assetmanagement.

Locatie
De stagelocatie is Loenen aan de Vecht

Stagevergoeding
Bovengemiddeld

Contact
Hein Peeters – Partner
Mail: h.peeters@twresidential.nl
Tel: 035- 6250605
06-27088003

Stages bij TW Residential.nl

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.