Stage lopen bij ABATO Motoren

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Metaalindustrie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Den Bosch, Nederland

Over ABATO Motoren

ABATO Motoren B.V.

In 2005 is ABATO Motoren opgericht. In het begin werden scheepsmotoren verkocht voor de pleziervaart. Vanaf 2007 ook generatorsets voor agrarische bedrijven. Sinds 2012 zijn we zelf complete aggregaten gaan bouwen.
Geleidelijk aan is onderhoud een steeds grotere rol gaan spelen. Inmiddels werken er 11 technici bij ABATO en zes medewerkers op kantoor, drie in de administratie en drie op sales en marketing. Daarnaast zijn er altijd (oud) stagiairs en parttimers actief. De gemiddelde leeftijd is relatief laag omdat veel medewerkers na hun studie het bedrijf in stromen.
In 2018 zijn we van Tilburg naar den Bosch verhuisd om zodoende dichter bij de klanten te zitten. De kernwaarden van ABATO zijn samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen graag ja tegen dingen die we nog nooit gedaan hebben.
ABATO is in veel verschillende markten actief het doel is om in die markten verder te groeien. In de agrarische sector zijn we marktleider geworden. De afgelopen vijf jaar is het bedrijf gemiddeld met 15% per jaar gegroeid.
Voor goede en gemotiveerde stagiaires is (bijna) altijd plaats!!

Stages bij ABATO Motoren

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.