Eurofins OSO Benelux BV

Bedrijfsgegevens
Eurofins OSO Benelux BV
Branche Transport / Logistiek
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Barneveld, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers verdeeld over meer dan 650 hyper moderne laboratoria actief in 45 landen en heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van Eur. 2.9B (pro-forma 3.4B). Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met circa 50.000 medewerkers een omzet van 4.7B te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 30 startups in 2017, heeft Eurofins afgelopen jaar in verschillende landen een totaal van ruim 60 acquisities gedaan. Eurofins is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken.

Eurofins is een wereldleider op het gebied van milieu-, farmaceutische- en voedingsmiddelenanalyses. Eurofins is tevens een belangrijke speler op het gebied van agronomie, genomica, farmacologie en speciale klinische diagnostische testen. Door het uitgebreid internationale netwerk profiteren klanten van een ruim aanbod aan laboratoriumdiensten en brede expertise. Eurofins Analytico B.V. biedt nationale en internationale opdrachtgevers uit de dienstverlenende-, industrie- overheidssector een totaalpakket van analyses aan grond-, grondwater-, waterbodem-, afvalwater- en asfaltmonsters. Het totaalpakket stelt onze opdrachtgevers in staat te komen tot een betrouwbare toetsing aan nationale en/of internationale wetgevingen.

De logistieke Benelux activiteiten van Eurofins zijn ondergebracht in Eurofins OSO Benelux B.V. (Off-Site Operations). OSO verzorgt logistieke diensten voor alle Eurofins laboratoria (Milieu, Food, Pharma, Agro) in de Benelux.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.