Stage lopen bij Viking Entertainment

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Heeswijk Dinther

Over Viking Entertainment

Viking Entertainment bestaat als entertainmentbedrijf al meer dan 50 jaar. Onder de naam Viking Productions opereerde het bedrijf sinds de oprichting jarenlang vanuit het Noord-Limburgse Stramproy, maar sinds 2000 is het hoofdkantoor gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther en werd de naam gewijzigd in Viking Entertainment.

Naast het hoofdkantoor kent het bedrijf meerdere vestigingen in Delden, Emmen en Nijmegen en diverse regiokantoren in Limburg, de Achterhoek, Salland, Zuid-Holland en Drenthe. Anno 2019 wordt er met ruim 20 medewerkers dagelijks gewerkt aan entertainment-programma's in binnen- en buitenland voor festivals, discotheken, feesttenten, televisieprogramma's, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Viking Entertainment heeft een groot exclusief bestand van artiesten, bands en DJ's en een zeer uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse entertainmentwereld.

Naast boekingen en organisatie vallen de navolgende merken en/of specialistische werkzaamheden ook onder de Viking Entertainment Group: Artiestenmanagement, Viking Events, Viking Theaterproducties, Viking Travel, SODIFFERENT Agency en BuroNL.

Binnen de Viking Entertainment Group geldt de zogenaamde "open mind" filosofie. Dat betekent dat trends worden gevolgd, samenwerking met vergelijkbare bedrijven in de branche worden aangegaan en nieuwe initiatieven worden ondersteund. Nieuwe talentvolle ontwikkelingen worden ondergebracht bij platenmaatschappijen waar Viking Entertainment nauwe contacten mee onderhoud.

"We komen allemaal uit het entertainment-circuit, zowel als organisator en muzikant, maar vooral als mens".

Stages bij Viking Entertainment

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.