The Selection Lab B.V.

Bedrijfsgegevens
The Selection Lab B.V.
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vertienvoudigd in het aantal klanten. Ook onze werknemers groeien ook hard, zowel persoonlijk als professioneel.

Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Ook wordt het team iedere dag vergezeld door onze office dog Mika. Meer weten over werken bij The Selection Lab en onze openstaande vacatures? Neem een kijkje op onze carrière pagina: theselectionlab.com/careers.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Lijkt het je wat om stage bij ons te lopen? Solliciteer direct via een van onze vacatures of neem contact met ons op via 020 2443212!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij The Selection Lab B.V.