Het Sieraad B.V.
Branche | Entertainment / Events |
---|---|
Bedrijfsomvang | Klein (10-49) |
Locatie | Amsterdam, Nederland |
Daalder Culinair is een horecagroep met evenementen locatie Het Sieraad en Michelin Sterren restaurant Daalder onder leiding van Chef Dennis Huwaë. Hij stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. In 2016 stapte hij over naar restaurant Daalder om chef en mede-eigenaar te worden. Zijn wens was om op sterrenniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen zich op zijn gemak voelt. Het voormalige bruincafé in de Jordaan moest een sterrenrestaurant worden. Die droom is werkelijkheid geworden nadat restaurant Daalder in maart 2021 de eerste Michelinster ontving.
Het Sieraad, Rijksmonument vol historie, inspiratie en cultuur. Een indrukwekkende evenementen locatie aan de Amsterdamse grachten.
Het Atrium, drie unieke zalen, restaurant Daalder en een fantastisch terras, zijn het decor voor business events, dance events, diners, borrels en de meest succesvolle vrijdagmiddagborrel van de stad.