JASA Packaging Solutions BV

Bedrijfsgegevens
JASA Packaging Solutions BV
Branche Metaalindustrie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Alkmaar, Nederland
Bedrijfsomschrijving

JASA staat voor innovatie. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve machines en nieuwe weeg- en verpakkingslijnen, en luisteren daarvoor goed naar de wensen van onze klanten. Waar onze klanten momenteel veel om vragen: flexibele weeg- en verpakkingslijnen en plasticvrije verpakkingen.

Daar hebben we antwoord op gegeven. De verticale verpakkingsmachines van JASA kunnen met hoge snelheden veel verschillende producten verpakken. Daarbij wisselt u snel en makkelijk van verpakkingsvolume en verpakkingstype: van pillow bag tot doypack, met verschillende soorten folie- en netmateriaal. En de grootste innovatie van JASA? Onze award winnende Bag-2-Paperβ„’. Deze verpakking is gemaakt van 100% papier, zonder plastic coating en dus 100% geschikt voor recycling. Plasticvrij, zoals de klant het wil.

Naast verticale machines ontwikkelden we ook een revolutionaire technologie voor het in schaal verpakken van appels en andere fruit, groenten en aardappelproducten: de JASA Sleever. Bij JASA streven we naar duurzaamheid, en deze schaal/sleeve verpakkingen zijn dan ook 100% geschikt voor recycling.

Last but not least: JASA biedt een totaalplaatje: we hebben al ruim 35 jaar ervaring als System Integrator. We leveren complete weeg- en verpakkingslijnen in Nederland, Duitsland en de USA, waarbij we de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen voor uw gewenste verpakking. Zakken, trays, containers en emmers; wij vinden uw nieuwe totaaloplossing.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.