Deci Medical Partners

Bedrijfsgegevens
Deci Medical Partners
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Haarlem, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Deci Medical Partners is een media- en consultancybedrijf. Ons doel is het optimaliseren van de gezondheidszorg voor patiënten, zorgprofessionals, zorgbedrijven en zorginstellingen. Wij halen er veel voldoening uit om samen met onze klanten zorgpaden te creëren, multidisciplinair samenwerken te stimuleren en dit vooral ook tastbaar en werkbaar te maken.
Deci staat voor DEdicated, Connected en Insightful. Dit omschrijft ons DNA, onze persoonlijkheid, en hoe wij ons profileren in de samenwerking met onze klanten. Deci Medical Partners gelooft in co-creëren en gezamenlijk vanuit een intensieve betrokkenheid hetzelfde doel nastreven. Onze kennis van de gezondheidszorg en de Nederlandse regelgeving is onze differentiator waardoor wij onze klanten optimaal kunnen adviseren en daarmee onnodige risico’s voor hen wegnemen.
Denken vanuit de patiënt is de toekomst. Termen als patiënt empowerment en shared decision making maken wij tastbaar en meetbaar. Patiënten krijgen steeds meer keuzevrijheid en worden meer betrokken bij het stellen van hun behandelplan. Deci Medical Partners adviseert hoe de patiënt centraal te stellen met als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven van de patiënt.
Daarnaast richten wij ons op de zorgverleners. Wij helpen onze klanten te identificeren waar “knowledge gaps” liggen binnen specifieke zorgpaden en spelen daarop in door zorgverleners de juiste kennis te verschaffen of awareness te creëren over bepaalde indicatiegebieden en behandeltrajecten.
Mijn Gezondheidsgids is ons eigen mediakanaal om met patiënten en zorgverleners te communiceren.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.