Interloyal

Bedrijfsgegevens
Interloyal
Branche Zakelijke dienstverlening
Locatie AMSTERDAM, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Interloyal; jouw groeipartner in e-commerce

Interloyal helpt kwalitatieve merken groeien in de wereld van e-commerce. Als strategische partner vinden we jouw online succesformule en voeren deze uit. Van verkoopstrategie tot verzending. Met slechts één partner weet je als bedrijf precies wat er speelt. Zo houd je altijd grip op je merk. Klaar om te winnen op het web?

Groeien zit in ons DNA
Wij wijzen je de weg in de wereld van online verkoop. Maar hoe ziet zo’n samenwerking met ons er precies uit? Daarbij staan teamwork, transparantie en groei centraal. Oh, en gezelligheid natuurlijk. We hebben onze werkwijze even kort voor je samengevat.

We kiezen voor teamwork
Teamwork is dreamwork! Daarom werken we niet voor onze klanten, maar mét onze klanten. We zijn je collega op het gebied van e-commerce. De mix van jouw kennis en onze kennis leidt tot een unieke online succesformule. Het doel? Een langdurige samenwerking waarbij we gaan voor online groei.

We bieden je alles in één
We focussen niet op één onderdeel van online verkopen, maar leveren je een kloppend totaalplaatje. Afhankelijk van de wensen kunnen we alles uit handen nemen. Van het verkoopplan tot de daadwerkelijke verzending.

We gaan voor groei
Kwalitatieve merken online laten groeien is ons grootste doel en kansen spotten onze tweede natuur. We gaan niet voor snel scoren, maar voor een solide lijn omhoog. Daarom maken we eerst doelstellingen en denken we vervolgens een passende salesstrategie uit. Met focus kom je verder.

We zijn lekker duidelijk
Tijdens onze samenwerking geef je werk uit handen, zonder het écht uit handen te geven. Dankzij een transparante werkwijze en heldere communicatie weet je altijd precies wat er speelt. Zo houd je ook online de controle over je merk.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij Interloyal