Stage lopen bij Tezet – The Surprise Company

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Duiven

Over Tezet – The Surprise Company

Wij zijn in 1999 begonnen met Tezet. Het idee ontstond op de zolderkamer met de gedachte om je personeel of je relaties op een onverwachts moment te verrassen, Sinterklaas is een perfect moment hiervoor, niemand verwacht het. Een echt Sinterklaaspakket bestond nog niet in Nederland. Dit zijn we gaan uitwerken, een leuk Sinterklaaspakket in een jute zakje met een label eraan waar je je persoonlijke boodschap op kunt laten drukken. Het ontvangen van kruidnoten en een chocoladeletter is erg leuk, maar het is extra verrassend om het te ontvangen in een leuk jute zakje met een strikje er omheen. Zo is het een dubbele verrassing: het moment en de manier waarop het verpakt is! Dan hoeft het pakket niet eens zo groot te zijn, het is juist de kracht van het onverwachte en hoe het gegeven wordt. Een unieke manier om je waardering te uiten.​

Vanuit deze gedachte is Tezet verder gegroeid naar een bedrijf die vol zit met verrassingspakketten voor allerlei momenten. Zodra je iemand altijd op een vast moment in het jaar een waardering geeft, is het na verloop van tijd niet meer echt een verrassing. Vanuit deze gedachte is Tezet naast Sinterklaas ook gestart met de seizoenen Pasen, Zomer en Kerst. Op deze manier kan je iemand het hele jaar door op een onverwacht moment verrassen. Het gaat dan niet zozeer om de grootte van deze waardering, maar de waardering zit juist ook in kleine dingen. Tevens biedt Tezet diverse specialiteiten aan, zoals 360⁰ custom made kokerblikken met of zonder inhoud, oranje (fan)artikelen, logochocolade, duurzame relatiegeschenken, dag van de zorg, secretaressedag en nog vele andere thema's.

Wij doen er met ons team alles aan om onze klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden. Elk jaar ontwikkelen wij onze eigen verpakkingen en pakketten. Op deze manier kan je elk jaar weer een nieuw en origineel pakket geven aan je personeel en relaties. Tevens zorgen we ervoor dat vanaf het eerste klantcontact tot aan de levering we alles tot in de puntjes zullen verzorgen. Onze klanten maken dit elk jaar weer mogelijk en daar zijn wij zijn erg trots op.

Stages bij Tezet – The Surprise Company

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.