Stage lopen bij Vadobag Europe B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Tilburg

Over Vadobag Europe B.V.

Hartelijk welkom bij Vadobag Europe B.V.! Op deze pagina kom je erachter wat Vadobag te bieden heeft. Zoals onze prachtige collecties, uitgebreide private label mogelijkheden en een portfolio met de meest populaire licenties en exclusieve brands.

Met een toegewijd team van ontwerpers en stylisten zorgen wij ervoor dat de tassen en rugzakken in je winkels en webshop precies aansluiten bij de voorkeuren van je klanten. Met een ruim assortiment dat continu on-trend is, weten we je steeds opnieuw te verrassen. Altijd direct en snel leverbaar uit eigen voorraad. Zo brengen we je collectie tot leven. Dat doen we met evenveel liefde voor lokale winkeliers en online partners als voor retailformules met meerdere vestigingen.

Gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van tassen en rugzakken
Wij bieden onze klanten de beste service
Een betrouwbare partner met aandacht voor detail
Meest populaire licenties, exclusieve merken en uitgebreide mogelijkheden voor private labels
Full service leverancier met toegewijde interne stylisten en ontwerpers

Geschiedenis
Met meer dan 130 jaar ervaring is Vadobag een bekend familiebedrijf met een rijke geschiedenis.

Begonnen als lokale leerlooierij en onze eerste tassen werden geproduceerd in 1887. Nu leveren wij tassen en rugzakken aan een uitgebreid netwerk van Retail partners in de Benelux en daarbuiten.

Ons bedrijf
Gevestigd in Tilburg, Nederland. Met een in-house ontwerpstudio, dedicated sampling- en productiefaciliteiten in China en een eigen warehouse in Nederland hebben we alles in eigen hand.

Wij weten hoe je van tassen, rugzakken en accessoires absolute musthaves maakt voor kinderen, young adults en ouders. Die expertise zetten we in voor onze eigen merken, maar ook voor licenties en private label. Naast onze eigen merken als Kidzroom, Milky Kiss en Skooter ontwikkelen we samen met licentiegevers en grote retailers complete collecties.

Stages bij Vadobag Europe B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.