Ecoteers

Bedrijfsgegevens
Ecoteers
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Utrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Ecoteers is een online marketingbureau dat bedrijven helpt bij het op een verantwoorde manier in de markt zetten van hun producten. Hiervoor bouwen we regelmatig nieuwe websites from scratch, helpen klanten aan een nieuwe look en ondersteunen hen met de optimalisatie. Al onze diensten worden gekoppeld aan groene initiatieven, en jouw werk aan een project helpt bijvoorbeeld indirect mee aan het planten van bomen! Zo werken we samen aan het creëren van een groene toekomst.

Ons zusterbedrijf Sustainaway biedt duurzame reizen, unieke accommodaties en activiteiten. Hiermee wordt het boeken van duurzame vakanties en weekendjes weg een stuk makkelijker en leuker!

Omdat we werken voor verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches, zetten wij in op een divers team. We staan voor een sfeer waarin iedereen zich gerespecteerd en in staat gesteld voelt om zijn of haar werk te doen, ongeacht uiterlijk, identiteit, achtergrond en handicap. Om de wereld te verduurzamen is iedereen namelijk hard nodig!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.