Stage lopen bij Bamboo Brands

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Den Bosch

Over Bamboo Brands

ALLEEN NOG MAAR SUCCESVOLLE INNOVATIES?
Iedereen weet het. Innovaties nemen veel tijd in beslag en maar liefst 80% is gedoemd te mislukken. Erg frustrerend! Hoe mooi zou het zijn als je je alléén nog maar bezig hoeft te houden met innovaties waarvan je zeker weet dat ze succesvol zullen zijn. Bamboo Brands helpt je hierbij.

Met onze in-store market assessments in heel Europa onderzoeken we consumentengedrag op de winkelvloer. Dit zorgt voor solide assumpties voor je business case. Sterker nog we geven hier zelfs garanties op af!

Met onze aanpak:
1. Wordt vroeg in het innovatieproces duidelijk welke innovaties succesvol zullen zijn en welke niet.

2. Wordt het innovatieproces duurzamer. Obsoletes zijn verleden tijd, want innovaties die niet succesvol zullen worden, worden ook niet op de markt gebracht.

3. Wordt werken aan innovaties binnen A-merken weer leuk! Immers, alle innovaties die op de markt gebracht worden realiseren de doelstellingen en zorgen voor merkgroei.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. In-store market assessments zijn maatwerk, waarbij we onderscheid maken in kwantitatief en kwalitatief onderzoek. We lichten graag persoonlijk toe hoe we jou kunnen helpen met onze unieke dienstverlening.

Bamboo Brands is expert in in-store market assessments in Europa, en heeft door heel Europa een netwerk van franchise-ondernemers. Verder hebben wij eigen in-house logistiek (voor DKW, gekoelde en zelfs diepvries) zodat we de transportketen van de assessments zo kort en efficiënt mogelijk kunnen houden.

Stages bij Bamboo Brands

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.