Fixers BV

Bedrijfsgegevens
Fixers BV
Branche Telecommunicatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Nieuw-Vennep, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Ons verhaal is…
Gebaseerd op het feit dat wij de reparatiemarkt voor sociale elektronica drastisch willen veranderen en op zijn kop willen zetten. Waarom? De markt voor sociale elektronica is al jarenlang enorm aan het groeien. Sociale apparaten zijn voor het grootste deel van de bevolking dan ook zo belangrijk, dat als zij hun apparaten Ă©Ă©n of twee dagen moeten missen zij eigenlijk tijdelijk sociaal en/of zakelijk verlamd zijn. Gebruikers van sociale apparaten willen eigenlijk maar twee dingen weten: wanneer krijg ik je mijn apparaat weer terug en wat kost de reparatie?

Wij geloven daarom in…
Een transparante en kwalitatieve aanpak. Er zijn de laatste jaren veel bedrijven op de markt gekomen die zich “reparateurs” noemen, maar niet de kwaliteit en service kunnen bieden waar de markt om vraagt. Wij brengen hier verandering in door klanten een unieke snelle en kwalitatieve service te leveren met de best mogelijke klantbeleving.

Wij zijn goed in…
Het repareren van computers, laptops, smartphones en tablets voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers, die op zoek zijn naar een snelle en kwalitatieve oplossing voor hun probleem. Daarnaast zijn wij meer dan een reparatiebedrijf. Naast dat wij met onze “We fix it all” mentaliteit eigenlijk alles kunnen repareren kun je bij ons ook terecht voor advies bij verzekeringskwesties.

Wij staan voor...
Snelheid: omdat wij smartphones vaak dezelfde dag repareren en overige apparaten binnen 1-3 werkdagen mits voorradig.

Transparantie: omdat wij duidelijk communiceren zodat je weet waar je aan toe bent.

Kwaliteit: omdat wij alleen kwaliteitsproducten gebruiken en de beste monteurs in dienst hebben.

Vriendelijkheid: omdat wij alles doen met een glimlach. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.