Stage lopen bij PoloLife

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Autobranche
Stad Beverwijk

Over PoloLife

Het kopen van een leuke auto die bij jou en je leven past is ingewikkeld en lastig. Er is geen overzichtelijk aanbod van wat jij wilt, je moet keer op keer naar een saaie showroom of garage, je weet niet of je de verkoper wel kunt vertrouwen en vind je eenmaal de auto die je wilt, dan heb je er geen geld voor. Je ziet door de bomen het bos niet meer en het enige wat jij wilt is rondrijden in je Volkswagen Polo.

Met PoloLife gaan wij hier verandering in brengen. PoloLife is een nieuw, revolutionair platform, en de eerste échte car community die draait om jou en je Polo. Bij PoloLife kun je online, of via de app, een auto bestellen, bekijken en vergelijken. Of je laat de auto thuis voor de deur afleveren om een proefrit te maken.

Daarbij kun je gebruikmaken van alle voordelen die de community biedt. Zo kun je alles voor je auto op het platform regelen zoals je verzekering en de financiering, krijg je voordeel bij aanvullende diensten zoals car wrapping, carwash en onderhoud, kun je gebruikmaken van de mobiliteitspas om te reizen, tanken of parkeren, of kun je deelnemen aan te gekke events en erop los socializen met andere Polo-rijders. Dankzij onze community koop je makkelijker, maar gebruik je ook makkelijker dan ooit een Polo, mét garantie, tegen de beste prijs en op de meest betrouwbare manier. Tegen jouw voorwaarden.

Stages bij PoloLife

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.