Berenschot

Bedrijfsgegevens
Berenschot
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Utrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wil jij mooie opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren over uiteenlopende zaken? Wil je profiteren van een organisatie die veel vrijheid biedt, maar ook de mogelijkheid tot samenwerking binnen hechte (project)teams? Lees dan verder!

Berenschot is een organisatieadviesbureau. Wij ondersteunen bedrijven onder andere met allerhande vraagstukken gericht op het wendbaar worden en blijven richting de toekomst. Wij helpen met strategiebepaling, effectief organiseren, wendbaar blijven en inzicht krijgen in bedrijfsvoering.

Als consultant bij Berenschot kom je binnen één van de adviesgroepen te werken. Je bouwt mee aan de toekomst van mooie bedrijven en overheidsinstanties. Of dit nu is in de adviesgroep Energie & Leefomgeving of Toekomst van Werk & Organisatie, binnen een project gericht op innovatieve energieoplossingen of een security onderzoek: we doen het samen.

Bij ons zijn de lijnen kort, want alleen op die manier kunnen wij jou de vrijheid bieden om te ontwikkelen. Samen met collega-adviseurs werk je aan mooie opdrachten, met alle ruimte voor jouw eigen input en inzichten. De mening van een trainee is voor ons namelijk net zo interessant als die van een senior consultant.

Wij hebben daarnaast aandacht voor de maatschappelijke impact, een prominent onderdeel van onze missie en visie. Duurzaamheid heeft de aandacht binnen onze opdrachten, maar krijgt ook intern aandacht.

Je hoort het al: onze adviseurs willen bijdragen aan duurzame vooruitgang. Spreekt dit je aan? We nemen je graag mee in onze cultuur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Bedrijfspresentatie
Stages bij Berenschot