MarketEagle

Bedrijfsgegevens
MarketEagle
Branche Marketing, reclame & communicatie
Locatie Utrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

MarketEagle is een Growth Marketingbureau. Wij helpen scale-ups en MKB-bedrijven om te groeien. Zo verbeteren wij de marketing-ROI door meer potentieel uit online te halen.

Dat betekent ook dat wij niet altijd zomaar ontwikkelen wat onze klanten aan ons vragen. Dat lijkt een beetje dwars. Maar wij vragen liever eerst naar de online doelstellingen en het waarom. Vaak beginnen we bij het ontwikkelen van een messcherpe strategie waarmee we gericht tot groei kunnen komen. Dan mouwen opstropen en aan de slag!

Ons verhaal.
MarketEagle is ontstaan vanuit een passie voor online marketing en ondernemerschap. We zijn oprecht betrokken en hebben een sterke focus op het realiseren van bedrijfsgroei voor onze klanten. Dat doen we door iedere keer een mix van marketingmiddelen en technieken in te zetten die past bij de situatie van onze klant.

Onze slogan Goals, Grip, Grow,
Goals omdat we we altijd vanuit doelstellingen werken. Grip omdat we een aanpak gebruiken die houvast geeft voor alle betrokkenen. Grow is de uitkomst van doelen stellen en grip creëren tijdens de uitvoering van de werkzaamheden of het project.

Onze cultuur
We hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Verantwoordelijkheid en vrijheid liggen dan ook in het team. Daarom vinden we proactiviteit, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid belangrijk. Zo nemen we ons werk serieus, maar zien we juist ook overal de humor van in. Zo is het altijd gezellig op kantoor terwijl we wel veel gedaan krijgen – en goed ook. Want het belangrijkste: we werken allemaal keihard aan de groei van onze klanten, het individu én die van MarketEagle.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij MarketEagle