Slimster

Bedrijfsgegevens
Slimster
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amersfoort, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé vergelijker die jou helpt bij het vinden van de beste deal. Ben je aan het verbouwen en op zoek naar een specialist? Heb je een schilderklus die gedaan moet worden? Of ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of een ander huishoudelijk product? Vergelijk en vind bij ons de beste deal!

Iedereen verdient de beste deal. En daarbij helpen wij jou graag. Er is veel informatie te vinden waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben veel kennis in huis en verdiepen ons in de producten die je via ons vergelijkt, en in de diensten die we aanbieden. En die kennis delen we graag met jou.

Dat Slimster in 2020 voor het eerst genomineerd is voor dé Website van het Jaar bevestigd dat onze dienst wordt gewaardeerd door onze klanten. Als klein team zijn we hier dan ook ontzettend trots op. Wij werken er hard aan om iedere dag weer een stukje beter te worden.

Meer dan 2000 geselecteerde bedrijven
We werken samen met meer dan 2000 geselecteerde bedrijven. Grote bedrijven, maar ook kleinere specialisten. Altijd passend en afgestemd op jouw klus of product. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoe werkt het?
Vergelijk producten op basis van jouw wensen, eisen en specificaties. Wij zetten de beste deals voor jou op een rij. Voor een verbouwklus, schilderklus of andere klussen in huis vraag je eenvoudig een offerte aan, ontvang je vrijblijvend maximaal 4 offertes in je mailbox en kies je de offerte met de beste deal.

Bedrijfspresentatie