Stage lopen bij Coolenator

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Locatie Amsterdam, Nederland

Over Coolenator

Making Special Moments Cooler

Het verhaal van Coolenator begon met een eenvoudige observatie en een gewaagd idee. Als een enthousiaste wijnliefhebber en eigenaar van een horecabedrijf, merkte Edward op dat de meeste wijnkoelers op de markt niet alleen onpraktisch waren, maar ook hun esthetische aantrekkingskracht misten. Dit deed hem zich afvragen: kon er niet iets beters worden gemaakt?

Gedreven door deze drang naar verandering, sloeg hij de handen ineen met zijn dochter Amy om hun visie tot leven te brengen. Het resultaat was de Coolenator, een innovatieve wijnkoeler die koelte combineert met stijl op een manier die nog nooit eerder was vertoond.

Bij Coolenator zijn we trots op ons status als start-up. We vormen een hecht, klein team met een gemeenschappelijk doel voor ogen. In onze omgeving moedigen we samenwerking en eigenaarschap aan. Elk lid van ons team wordt gezien als een waardevolle schakel in ons succes en we bieden iedereen de ruimte om bij te dragen, te experimenteren en, ja, zelfs om fouten te maken. Voor ons zijn fouten geen struikelblokken, maar kansen om te leren.

We hechten bij Coolenator veel waarde aan persoonlijke groei. Elk teamlid heeft de vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken en te leren, zowel individueel als collectief. Terwijl we blijven werken aan het verfijnen en uitbreiden van onze producten, blijven we trouw aan onze toewijding aan innovatie, elegantie en kwaliteit.

Iris' Perspectief

Ik werk nu bijna 1,5 jaar met veel plezier bij Coolenator en ik kan met vertrouwen zeggen dat dit meer is dan alleen een baan. Hier heb ik gezien hoe vrijheid in denken en handelen wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Werken in een klein, hecht team heeft zijn uitdagingen, maar het heeft me ook geleerd dat ideeën en initiatieven welkom zijn. Het is een omgeving waarin je zowel individueel als collectief kunt gedijen. Bij Coolenator hebben we niet alleen een product gecreëerd; we hebben een cultuur van innovatie en groei opgebouwd die ons naar nieuwe hoogten stuwt.

Stages bij Coolenator

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.