Cloud Solutions

Bedrijfsgegevens
Cloud Solutions
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Den Haag, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Cloud Solutions is een creatief w&s- en detacheringsbureau gespecialiseerd in de IT. Wij helpen onze klanten met hun digitale transformatie en zijn in heel Nederland actief.

Wij zijn een gelukkige familie van tech-savvy gasten, zorgzame creatieven, sales driven kite-surfers, strategische singles en alles daar tussenin. Wij werken samen als één team. Omdat we als team niet alleen het gevoel hebben dat we beter en slimmer zijn, maar het is zeker ook een stuk leuker!

Ons kantoor in Den Haag is onze playground, vol interactie en gezelligheid, waar we mensen helpen aan een leuke nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. We werken in een team met gezellige collega’s en hebben een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Wat we gemeen hebben? Onze eindeloze energie, klik en gezamenlijke interesses, een frisse kijk op de wereld, gezellige lunches samen en natuurlijk onze uitjes naast het werk.

Bij Cloud Solutions sta jij als medewerker centraal. Je werkt in een jong bedrijf met enthousiaste collega’s. Samen gaan jullie altijd voor het beste resultaat!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.