TriFinance Nederland BV

Bedrijfsgegevens
TriFinance Nederland BV
Branche Financiën, administratie & accounting
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Een organistie waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert co-creatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️.

TriFinance is een onafhankelijke finance consultancy organisatie met meer dan 800 medewerkers, die meer dan 15 jaar opereert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De specialistische unit Financial Management Services adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van Order-to-Cash, Purchase-to-Pay en Record-to-Report. Het expertisegebied is optimalisatie en digitalisering van financiële processen waarin systemen en mensen een grote rol spelen. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor klanten en helpen uw organisatie door de verandering heen.

Klaar om te helpen bij Procesoptimalisaties, E-invoicing compliance, Vendor Master Data Management, RFI trajecten, Package selecties en de implementatie van systemen en processen.

Bedrijfspresentatie
Stages bij TriFinance Nederland BV