Treehouse

Bedrijfsgegevens
Treehouse
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Rotterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Yes, wij doen geweldige dingen bij Treehouse! Yes, wij hebben de leukste collega’s! Maar wat is het nu dat wij doen? Hier geven wij je een korte maar helder overzicht!

Treehouse is een organisatie met meerdere A-labels in de vastgoedmarkt, met een focus op de markt van verhuur. In-house werken we met onze development, data, sales, marketing en customer success teams op ons hoofdkantoor in Rotterdam en ons kantoor in Breda.

Met zo een 55 collega’s werken wij keihard aan de uitbouw van onze online platformen Pararius en Huurwoningen.nl. Ook bieden wij makelaars ons CRM-pakket Pararius Office aan en duiken we met ons label Realstats steeds meer in de data om verschillende partijen te ondersteunen in de vastgoedmarkt.
Een paar statistieken voor je: meer dan 4.500 makelaars maken gebruik van onze platforms, terwijl maandelijk meer dan 2,5 miljoen woningzoekende onze sites bezoeken. De kwaliteit van onze producten en diensten is waar wij ons op richten. Als bedrijf opereren we als één grote familie en werken we er met passie aan om hét go-to (verhuur)platform te zijn (en te blijven) voor makelaars en woningzoekenden!

Bedrijfspresentatie
Stages bij Treehouse