CreoServer B.V

Bedrijfsgegevens
CreoServer B.V
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Zwolle, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Creoserver is een marktleider in Nederland op het gebied van refurbished ICT Enterprise hardware. Dagelijks bestellen vele klanten bij Creoserver een op maat gemaakte server voor hun IT-infra structuur. Servers worden samengesteld aan de hand van de door de klant gekozen specificatie van onderdelen. Denk hier dan vooral aan welke CPU, RAM-geheugen, opslag capaciteiten of andere onderdelen. Na het instellen, zorgvuldig testen en schoonmaken wordt de bestelde server persoonlijk door Creoserver naar de klant gebracht. Ook verschepen we dagelijks vele hardware onderdelen voor onze klanten om 

Onze klanten Zitten zowel in Nederland, als internationaal en variëren van mkb tot grote bedrijven, datacenters, ICT-bedrijven, overheid, zorg sector, educatieve sector, media en entertainment sector, online bedrijven, en nog veel meer. 

Heb jij zin om stage te lopen in een dynamisch bedrijf met enorm veel kennis op gebied van bedrijfshardware, en vind jij het leuk om nieuwe dingen te leren die geen enkel ander bedrijf jouw kan leren? Creoserver is altijd op zoek naar nieuwe stagiaires. Neem gerust contact met ons op en wie weet word jij onze volgende server engineer!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.