Stokvis content

Bedrijfsgegevens
Stokvis content
Branche Media & informatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Almere, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Stokvis Content is in ruim twaalf jaar uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: televisieprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen (inclusief Videoland), branded content, roadshows, commercials en sociale media en online/Youtube content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen, inspireren en in beweging zetten.

De Grote Tuinverbouwing (SBS6), Lodewijks Groene Geluk (RTL4), De Grote Huisverbouwing (SBS6), Van Woonvilla naar Droomvilla (RTL4), De Mooiste Wegen (RTL4) Het Goede Buitenleven (RTL4), BeestenGeluk (SBS6) en Lodewijks Droomtuinen (RTL4) zijn voorbeelden van non-spot programma’s die we in nauwe samenwerking met onze partners maken.

Verder zijn we er trots op dat we samen met Prof. mr Pieter van Vollenhoven een bijzonder Omroep MAX natuurprogramma maken, Professors op Pad. Met Hans Dorrestijn, schrijver / cabaretier, produceren we een serie voor NPO2, Alleen op een Eiland, waarbij we natuur en taalkunst met elkaar verbinden. Toegevoegd aan deze reeks is de podcast serie Kerst met Dorrestijn. En we mogen het succesvolle Baardmannetjes niet vergeten, dit programma wordt niet alleen bekeken door vogelspotters, maar door een breed publiek, van jong tot oud. Voor de Publieke Omroep is Stokvis Content ook producent van Je Ouders in de Lik (AVROTROS) en In Het Ziekenhuis (NTR).

Bedrijfspresentatie
Stages bij Stokvis content