Stage lopen bij Spinning Group

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Horeca en toerisme en reizen
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Haarlem, Nederland

Over Spinning Group

Wat begon als jongensdroom werd in 2015 werkelijkheid; Spinning Group, inmiddels dé horecagroep van Haarlem en omstreken. Met meerdere locaties, 150+ mensen in dienst en ambitieus als een start-up heeft Spinning creatieve maar vooral kenmerkende concepten weten neer te zetten waarbij gastvrijheid en loyaliteit altijd gewaarborgd zijn gebleven. Met Roast Bistro Haarlem, Fishbar Monk & Parnassia aan Zee in ons eigen portfolio en als trotse partner van Mooie Boules in Haarlem en Amsterdam, waar wij de foodcourts bemannen. Door de juiste branding en beleving in elke zaak wacht hen een lange toekomst.

Het doel is om met simpelheid in de uitvoering, het verwachtingspatroon van gasten te overtreffen met een nieuw concept, een unieke beleving of simpelweg een kwalitatief goed gerecht. Simpel wordt vaak verward met complex. Houd het bij sfeer- en smaakmaken op een passievolle manier en aandacht voor de gast. Alles moet kloppen en bewaakt blijven.

Om bovenstaande belofte steeds opnieuw waar te kunnen maken, beschikt Spinning over een gemotiveerd en gepassioneerd team die dag en nacht klaar staan voor de gast. De ultieme avond uit krijgt vorm door de enthousiaste manier waarop deze helden zorgen voor sfeer en gastvrijheid waarbij zij hun horecakennis en ervaring delen.

Stages bij Spinning Group

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.