Interning at Spinning Group

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Horeca en toerisme en reizen
Company size Medium (50-249)
City Haarlem

About Spinning Group

Wat begon als jongensdroom werd in 2015 werkelijkheid; Spinning Group, inmiddels dé horecagroep van Haarlem en omstreken. Met meerdere locaties, 150+ mensen in dienst en ambitieus als een start-up heeft Spinning creatieve maar vooral kenmerkende concepten weten neer te zetten waarbij gastvrijheid en loyaliteit altijd gewaarborgd zijn gebleven. Met Roast Bistro Haarlem, Fishbar Monk & Parnassia aan Zee in ons eigen portfolio en als trotse partner van Mooie Boules in Haarlem en Amsterdam, waar wij de foodcourts bemannen. Door de juiste branding en beleving in elke zaak wacht hen een lange toekomst.

Het doel is om met simpelheid in de uitvoering, het verwachtingspatroon van gasten te overtreffen met een nieuw concept, een unieke beleving of simpelweg een kwalitatief goed gerecht. Simpel wordt vaak verward met complex. Houd het bij sfeer- en smaakmaken op een passievolle manier en aandacht voor de gast. Alles moet kloppen en bewaakt blijven.

Om bovenstaande belofte steeds opnieuw waar te kunnen maken, beschikt Spinning over een gemotiveerd en gepassioneerd team die dag en nacht klaar staan voor de gast. De ultieme avond uit krijgt vorm door de enthousiaste manier waarop deze helden zorgen voor sfeer en gastvrijheid waarbij zij hun horecakennis en ervaring delen.

Internships at Spinning Group

Subscribe or sign in to view the available internships.