T Bello Netherlands BV

Bedrijfsgegevens
T Bello Netherlands BV
Branche Food & Beverages
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Houten, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wie is Taco Bell?
Bij Taco Bell weten we hoe het is om wat paden te banen, wat vuil op te schoppen en taco's mee te nemen naar waar ze nog nooit zijn geweest. We zijn een merk van primeurs en we nodigen je uit om ons team te komen versterken.

Work here, Live Más.

Wat begon als een enkel restaurant in 1962 in Californië, VS, is uitgegroeid tot een internationaal succes en een van de belangrijkste merken voor snelle servicerestaurants (QSR) aller tijden.

Binnen Taco Bell NL hebben we ambitieuze groeiplannen in deze markt. Ons doel is om te groeien van 6 restaurants vandaag naar 12 restaurants tegen eind 2022 en 50 restaurants in de komende jaren daarna.

Ervoor zorgen dat we een duurzaam economisch model bouwen, is een belangrijk onderdeel, en marketing in Nederland zal daarbij een sleutelrol spelen.

We doen de dingen graag net even anders. Van onze wereldberoemde cultuur van plezier en erkenning tot onze focus op je carrièrepotentieel.

Wie is T Bello Netherlands?
Wij zijn de exclusieve partner voor Taco Bell in Nederland en verantwoordelijk voor de gehele uitrol van deze geweldige Brand.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.